Om DanceStuff

Hej och välkommen till DanceStuff!

Jag som driver butiken heter Annefrid och studerar i Uppsala. Jag dansade som barn men tog sedan ett uppehåll på några år för hästar. I gymnasiet började jag igen på Ackes i Gävle där jag tävlade lite i tiodans och formationsdico. Därefter gick jag Kulturamas heltidsutbildning i dans och dansade massor i flera år. Efter en lång paus på 8år hamnade jag av en slump på Uppsala dansklubb och började tävla tiodans igen.

Anledningen till att jag startade DanceStuff var att jag själv inte hade så mkt pengar och tyckte det var svårt att hitta bra danssaker till bra pris men ändå till god kvalitet. Jag tyckte dt var jättesvårt att hitta tävlingsklänningar utan glitter som alla kunde ha råd med så jag valde att göra något åt saken.

Min tanke med DanceStuff är att kunna erbjuda allt som behövs för tävling och träning på ett ställe och kunna ge alternativ alla kan ha råd med. Fokus kommer ligga på kläder utan glitter - som alla kan ha på tävling och istället satsa på accessoarer både med och utan glitter för att piffa upp tävlingsoutfiten. 

Under våren 2019 så öppnar den här webbshoppen och sortimentet kommer successivt byggas upp. Jag kommer ha en pop-up butik på några tävlingar under våren. Följ DanceStuff på Facebook eller Instagram för att få alla uppdateringar. 

Varma hälsningar

Annefrid